Torin kebab-grilli

Kohteesta GrilliWiki – Kaikki Suomen grillit yhdessä paikassa
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Torin kebab-grilli
Torinkebabgrilli.jpg
Toiminnassa 1982-
Omistaja Jari Varmiola ja Mirva Varmiola-Virtanen
Osoite Kurkelantie 1, 37800 Akaa
Aukioloajat Ma–To 11–22
Pe 11–4
La 16–4
Su 13–22
Erikoisannokset Toriateria
Nettisivut Torin kebab-grilli

Historia[muokkaa]

Torin kebab-grilli on vuodesta 1982 asti toiminnassa ollut perheyritys Akaan Toijalan keskustassa. Grilli oli alun perin Valintatalon kohdalla Myllytien ja Valtatien risteyksessä, mutta muutti nykyiseen paikkaansa vuonna 2007.


Kuvaus[muokkaa]

Maineikas "Torigrilli" sijaitsee Toijalan kauppalan paraatipaikalla aivan keskustassa yritystalon kulmassa, josta löytyy mm. optikko, suutari, parturi sekä Toijalan autokoulu. Grilli on myöhäisyön keidas silloin, kun juhlat ovat päättyneet ravintola Leskirouvassa tai Ravintolamaailma Kruuna & Klaavassa, joka on tosin nyttemmin lopettanut jo toimintansa. Grilli on asettanut aukioloaikansa juurikin nälkäisen bilekansan roskaruokahimoja silmällä pitäen viikonloppuisin aamuyöhön, ja tämä jos jokin on ilahduttanut toijalaista juhlijakuntaa vuosien saatossa.

Myyntiartikkelit[muokkaa]

Grillin erikoisuus on suomalainen kebabliha: grillin portfolio on profiloitunut kebabliha-annoksiin, ja listalta löytyy mm. maittava kebab perunamuusilla -annos. Grilliltä löytyy kuitenkin myös perinteisempiä grilliherkkuja, jos haluaa aloittaa turvallisesti.

Galleria[muokkaa]