Muokataan sivua RiTas Grilli

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 10: Rivi 10:
 
}}
 
}}
 
== Historia ==
 
== Historia ==
RiTas Grilli perustettiin entisen [[Halistupa|Halistuvan]] tiloihin Turun Räntämäessä. Grilli ehti olla toiminnassa n. vuoden, ennen kuin se haettiin konkurssiin 24.7.2019.
+
RiTas Grilli perustettiin entisen [[http://www.grilliwiki.fi/wiki/index.php?title=Halistupa Halistuvan]] tiloihin Turun Räntämäessä. Grilli ehti olla toiminnassa n. vuoden, ennen kuin se haettiin konkurssiin 24.7.2019.
 
Grilli oli mukana Turun kaupunginosaviikossa lauantaina 18.5.2019, jolloin grillin pihalla oli pieni kirpputori.
 
Grilli oli mukana Turun kaupunginosaviikossa lauantaina 18.5.2019, jolloin grillin pihalla oli pieni kirpputori.
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla My wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline: