Raijan Grilli

Kohteesta GrilliWiki – Kaikki Suomen grillit yhdessä paikassa
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Raijan Grilli
Raijangrilli.jpg
Toiminnassa 1997-
Omistaja Raija Santala
Osoite Meijerintie 1, 62310 Kauhava
Aukioloajat Ma–Ti Suljettu
Ke–To 18-0:30
Pe–La 18-3
Su 16-0:30
Erikoisannokset
Nettisivut Raijan Grillin Facebook-sivut

Raijan Grilli on Alahärmän Voltin taajamassa sijaitseva grilli, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Grillin erikoisuutena on se, että ulkopuolella ei lue lainkaan grillin nimeä, vaan se sijaitsee J. Heikkilä -nimeä kantavassa rakennuksessa. Joka tapauksessa ovien saranat eivät saa levon hetkeä aukioloaikoina, sillä grillin maine on kiirinyt vuosien saatossa kauas; tiedetäänpä erään nälkäisen ajaneen Turusta asti (360 km per suunta) Raijalle murkinoimaan kavereiden kanssa.

Raijan kysyessä maagisen kysymyksen "laitetaanko juustoa" tulee syöjän tietää, että myönteisen vastauksen jälkeen kaapaisee Raija n. puoli paketillista Olympia-juustoa annokseen, oli se sitten hampurilainen tai makkaraperunat.

Monet ovat sitä mieltä, että Raijan grilli täytyy nähdä ja kokea itse. Raijalta kysyttäessä, että mihin asti hän aikoo jatkaa grillin pyörittämistä tuli mystinen, hymynvirneen maustama vastaus "eipä sitä tiedä, milloin sitä aika jättää."

Metri- ja senttipitsojen tehdas, Härmä Food Oy, sijaitsee Lapuanjoen toisella puolen, Raijan grilliltä muutama sata metriä.

Galleria[muokkaa]